POZOVITE NAS

Hidromasažne kade i bazeni

Parno kupatilo

Naša kompanija pod brendom Marconio Whirlpool SPA već 17 godina se bavi proizvodnjom hidromasažnih kada i masažnih bazena po čemu smo postali prepoznatljivi na našem trzistu. Kada su u pitanju kućni wellness centri ukoliko nemate mesta za masažni bazen Marconio ima rešenje. Kao rezultat višegodišnjeg iskustva uspeli smo da u klasičnu hidromasažnu kadu implementiramo tehologiju distribucije vode masažnih bazena i na taj način delimično približimo ova dva proizvoda. Takođe uz svaku hidromasažnu kadu postoji veliki broj opcija koje se mogu ugraditi na zahtev klijenta.

Marconio hidromasažne kade i bazeni koriste simbiozu tople vode, različitih vrsta mlaznica i moćnih masažnih motora kako bi maksimizirali efekat hidro masaže i opustile telo od stopala do vratnih mišića. Marconio Whirlpool SPA je jedini proizvođač masažnih bazena u našoj zemlji i jedan od samo nekoliko u celoj Evropi kada su u pitanju profesionalni prelivni masažni bazeni namenjeni pre svega javnim objektima.

Hidromasažne kade i bazeni moraju biti sastavni deo vašeg privatnog SPA centra, i mogu se kombinovati sa saunom i parnom kabinom. Tako da na samo nekoliko kvadratnih metara možete imati sve wellness sadržaje. Svi Marconio masažni bazeni i kade izrađuju se od materijala svetski poznatih proizvođača, a sve u skladu sa ISO 9001:2008 standardom.

Galerija

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media