POZOVITE NAS

Profesionalni wellness

 • Finska sauna

  Finska sauna

  Temperatura: 80-110°C Vlažnost: 8-15%

  Benefiti Finske saune su dobro poznati i uključuju pozitivne efekte na ljudsku psihu, regenerišu i relaksiraju celokupni organizam. Ona svojim dejstvom pomaže u prevenciji respiratornih bolesti, alergija i osobama sa problematičnom kožom i takođe uvećava izdržljivost celog tela. Toplota stimuliše cirkulaciju krvi i znojenje što povećava aktivnost lojnih žlezda koje izbacuju prljavštinu i toksine putem samog znoja.
 • Infracrvena sauna

  Infracrvena sauna

  Temperatura: 45-55°C Vlažnost: 8-15%

  Infracrvene saune su snabdevene infra grejačima koji proizvode zrake poput sunčevih samo bez negativnih ultraljubičastih zraka. Za razliku od tradicionalne finske saune koja idirektno greje telo putem vazduha ili pare, infracrvena sauna svojim toplim zracima direktno prolazi kroz kožu proizvodeći mnoge od zdravstvenih benefita tradicionalne finske saune.
 • Parno kupatilo-Hammam

  Parno kupatilo-Hammam

  Temperatura: 45-55°C Vlažnost: 95-100%

  Učili smo od Arapskih hamama, Turskih i Rimskih kupatila, i sa našim tehnološkim i dizajnerskim inovacijama smo napravili idealno mesto posvećeno nezi vašeg tela i uma. Zbog svoje niže prosečne temperature za neke osobe su prijatnija od tradicionalne finske saune. Parna kupatila imaju pozitivan uticaj na respiratorni sistem, smanjuju bol kod reumatskih oboljenja, imaju blagotvorno dejstvo na vašu kožu.
 • Slane sobe i pećine

  Slane sobe i pećine

  Temperatura: 20-25°C Vlažnost: 40-50%

  Sa istorijskog stanovištva može se reći da se lekovitost slanih pećina već vekovima koristi najčešće za lečenje disajnih puteva, astme I bronhitisa, alergija I kožnih bolesti. Marconio vam donosi novi moderan dizajn ovih lekovitih prostorija po sistemu ključ u ruke sa kompletnom opremom koja sadrži:kvalitetnu ventilaciju sa klimom, LED rasvetu, opciono može se ugraditi LCD televizor, audio sistem itd…Halogenerator je uređaj koji stvara lekovitu mikro klimu, raspršujući suvi slani aerosol prirodne kamene soli.
 • Hidromasažne kade i bazeni

  Hidromasažne kade i bazeni


  Marconio hidromasažni bazeni koriste simbiozu tople vode, različitih vrsta mlaznica i moćnih motora kako bi maksimizirali efekat hidro masaže i opustile telo od stopala do vratnih mišića. Marconio Whirlpool SPA je jedini proizvođač masažnih bazena u našoj zemlji i jedan od samo nekoliko u celoj Evropi kada su u pitanju profesionalni prelivni masažni bazeni namenjeni pre svega javnim objektima.
 • Tepidarijumi i tople klupe

  Tepidarijumi i tople klupe

  Temperatura: 37-40°C

  Tepidarijum u antičko doba izrađivan u mermeru i grejan vatrom, služio da svojom blagom toplinom, emperature opušta rimsku gospodu. U današnje vreme nezaobilazni deo kako profesionalnih SPA i wellness centara, tako I malih kućnih wellnessa. Osnovna funkcija i danas mu je da opusti mišiće i celo telo, a naročito pre I posle korišćenja masažnih SPA bazena, saune I parnog kupatila.Mozaik tepidarijum izrađen je od ekstrudiranog polistirena presvučenog staklenim mozaikom, sa ugrađenim grejnim kablom 17 w/m 230v /, kojim se postiže temperatura na njegovoj površini od 37-40°C.
 • Kneipp klupe

  Kneipp klupe


  Tople klupe kao i kneipp obično se postavljaju u relax zonama wellness centara i služe opuštanju tela i mišića. Anatomskog su oblika sa integrisanom grejnom mrežom ili bez nje, dok kod kneippa noge su u posudama sa toplom i hladnom vodom. Obično sa završnom obradom u mozaiku ili pločicama.
 • Aroma tuševi zadovoljstva i tropske kiše

  Aroma tuševi zadovoljstva i tropske kiše


  U ponudi wellness tuševa Marconio predlaže dve varijante: Tropska kiša klasične tus ruže sa i bez LED osvetljenja kružnog ili četvrtastog oblika od 25x25cm do 50x50cm.

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media