POZOVITE NAS

Kućni wellness

 • Klasične finske saune

  Klasične finske saune

  Napravite vaš wellness kutak u okviru vaše dnevne sobe, kupatila ili wellness zone na samo nekoliko metara kvadratnih. Klasična finska sauna je nezaobilazni deo istog. Izrađujemo je po meri vašeg prostora od najkvalitetnijih materijala sa opcijama po vašoj želji
 • Finske montažne saune

  Finske montažne saune

  Montažne kućne saune se izrađuju u 4 osnovne dimenzije, ali i po meri vašeg prostora. Njihova osnovna karakteristika je jednostavna i brza montaža bez ikakvih grubih radova. Sauna je montažno – demontažna i dolazi iz segmenata koji se sklapaju na licu mesta za samo sat vremena. Spoljna obrada saune je u furniru drveta (wenge ,orah ,hrast ) ili furniru kamena.
 • Infracrvena sauna

  Infracrvena sauna

  Infracrvene saune su snabdevene infra grejačima koji proizvode zrake poput sunčevih samo bez negativnih ultraljubičastih zraka. Za razliku od tradicionalne finske saune koja idirektno greje telo putem vazduha ili pare, infracrvena sauna svojim toplim zracima direktno prolazi kroz kožu proizvodeći mnoge od zdravstvenih benefita tradicionalne finske saune.
 • Parno kupatilo

  Parno kupatilo

  Parno kupatilo u okviru vašeg doma na samo 2m2. Parna kupatila će osim mesta za relaksaciju služiti i kao tuš kabina za svakodnevnu upotrebu tako da dobijate praktičan proizvod, ekskluzivnog dizajna i namene za trenutke relaksacije i opuštanja.
 • Slane sobe

  Slane sobe

  Slane sobe u okviru vašeg doma, da li ste ikada razmišljali o tome. Ukoliko imate problema sa respiratornim sistemom, astmom, alergijama ili kožnim bolestima pa čak i ako ste potpuno zdravi svi benefiti slanih soba mogu se naći u vašem domu.
 • Hidromasažne kade i bazeni

  Hidromasažne kade i bazeni

  Naša kompanija pod brendom Marconio Whirlpool SPA već 17 godina se bavi proizvodnjom hidromasažnih kada i masažnih bazena po čemu smo postali prepoznatljivi na našem trzistu. Kada su u pitanju kućni wellness centri ukoliko nemate mesta za masažni bazen Marconio ima rešenje.
 • Tepidarijumi i tople klupe

  Tepidarijumi i tople klupe

  Tepidarijumi su u Antičko doba izrađivani u mermeru i grejani vatrom, a služili su da svojom blagom toplinom opuštaju rimsku gospodu. U današnje vreme tepidarijumi su nezaobilazni deo svakog ozbiljnog wellness i SPA centra, ali svoje mesto nalaze i u malim privatnim wellness centrima.

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media