POZOVITE NAS

Hidromasažne kade i bazeni

Hidromasažne kade i bazeni

Temperatura: 35-38°C

Marconio hidromasažni bazeni koriste simbiozu tople vode, različitih vrsta mlaznica i moćnih motora kako bi maksimizirali efekat hidro masaže i opustile telo od stopala do vratnih mišića. Marconio Whirlpool SPA je jedini proizvođač masažnih bazena u našoj zemlji i jedan od samo nekoliko u celoj Evropi kada su u pitanju profesionalni prelivni masažni bazeni namenjeni pre svega javnim objektima.

Hidromasažne bazene je idealno koristiti u kombinaciji nakon opuštanja tela ležeći na tepidarijumu, posle čega su mišići potpuno opušteni i spremni za hidromasažni tretman. Masažni bazeni se mogu koristiti tokom cele godine u svim vremenskim uslovima. Kod masažnih bazena razlikujemo prelivne profesionalne masažne bazene i skimerske masažne bazene sa određenim razlika kada je u pitanju filtracija i sama frekvencija ljudi koji ih koriste. Svi Marconio masažni bazeni izrađuju se od kvalitetnih materijala svetski poznatih proizvođača, a sve u skladu sa ISO 9001:2008 standardom.

Galerija

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media