POZOVITE NAS

Royal

Marconio tus kabina iz serije Royal predstavljaju pravi biser u nasoj ponudi.

Mi u Marconiu volimo da kazemo da kabine serije Royal u skladu sa svojim imenom imaju kraljevski karakter. Patentirana izrada okova sa zavrsnim mirror efektom, konstrukcijski jaka kao tenk, debljina stakla od 10mm, poseban flush in dizajn sarki, fikseva i stabilizatora, prag ispod vrata, PVC gume i magnetne dihtung gume za dihtovanje kabine 100% su samo neke od specificnosti Royal tus kabina.

Okov je izradjen od nerdjajuceg celika, sa zavrsnom obradom u visokom sjaju, tzv. efekat ogledala. To se postize rucnim poliranjem svakog odlivka po vise desetina sati.
Sarke su dizajnirane kao flush in sto znaci da su fiksirane za staklo zavrtnjima koji su smesteni u samu debljinu stakla. Na taj nacin unutrasnja strana stakla ostaje potpuno ravna i dostupna za odrzavanje.
Fiksevi su isto tako sa zavrsnom obradom u miror efektu visokog sjaja. Dizajnirane su kao flush in i imaju funkciju stelovanja napred, nazad, gore i dole, tako da se kabina moze montirati i ako zidovi nisu u vinklu.
Rucke su takodje izradjene od nerdjajuceg celika, potpuno unikatnog dizajna.
Cela kabina konstrukcijski je potpuno stabila zahvaljujuci stabilizatoru koji prati staklo celim svojim obimom. Kao i sav ostali okov stabilizator je izradjen od nerdjajuceg celika sa mirror efektom.
Kako bi se dodatno osigarale od slivanja vode van kabine Marconio je za ovu seriju izradio pragove u delu vrata koji sprecavaju vodu da izlazi izvan kabine koji su takodje od livenog nerdjajuceg celika.
Staklo je kaljeno sigurnosno debljine 10mm i poseduje standard kvaliteta EN14428:2008, i CE znak usaglasenosti sa svim zahtevima EU trzista. Nas dobavljac stakla izradjuje stakla u automobilskoj industriji za BMW. Svi procesi proizvodnje nasih kabina sertifikovani su od strane sertifikacione kuce SGS, ISO9001:2008 sertifikatom.
PVC zaptivne gume su transparentne i otporne na sve uticaje, transparentne i otporne na temperature od -30 do 80 C. PVC dihtung gume za Marconio tus kabine su specijalno dizajnirane, tako da guma izmedju fiknog stakla i vrata celom svojom visinom spaja ta 2 stakla. Naborana je tako da se razvlaci prilikom otvaranja i predstavlja 100% sigurno dihtovanje.
Garancija na ovu neverovatnu seriju iznosi 5 godine, dok su same kabine testirane na 100.000 ciklusa.

  • Kaljeno staklo 10mm debljine poseduju standard kvaliteta EN 14428:2008 i CE znak usaglasenosti sa EU normama
  • Kompletan okov je izradjen od nerdjajuceg celika-inoxa sa zavrsnom obradom poliran do tzv. mirror efekta ogledala.
  • Sarke i fiksevi su dizajnirani kao flush in, sto znaci da uranjaju u staklo i tako ga nose, dok je sa unutrasnje strane ono glatko sto umnogome olaksava njegovo odrzavanje
  • h – 195cm
  • PVC I magnetne zaptivne gume i pragovi obezbedjuju najvisi nivo dihtovanja
  • Celokupni okov prosao je rigorozne testove prskanja slanom vodom i u potpunosti su uskladjen sa EU standardima
  • Royal kolekcija tus kabina testirana je na 100.000 ciklusa
  • Garancija na Royal kolekciju tus kabina iznosi neverovatnih 5 godine

Marconio Whirlpool&Spa

Kompanija Marconio pristupa izradi svojih proizvoda gotovo skulptorski, posvećujući veliku pažnju svakom detalju. Biramo vrhunske materijale i najsavremeniju tehnologiju kako bismo obezbedili najbolji proizvod za Vas.

Blagodeti Marconio Whirlpool SPA proizvoda

Savremeni način života, svakodnevne obaveze kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj a to je očuvanje psiho fizičkog zdravlja. Zavirite u naš kutak relaksirajte se i revitalizirajte, vratite preko potrebnu energiju.

©2019 Marconio® Whirlpool&Spa. Ugrinovačka 155 11080 Zemun Srbija

Developed by Click Media